Cases

Een greep uit ons portfolio

Otentica

Bij Otentica zochten we een zelfstandige sales professional die van A tot Z kan opereren. Jaouad van Xpand Sales vergrootte niet alleen onze deals, maar optimaliseerde tevens ons gehele verkoopproces.

Francis van Rooij - Co-Founder
MSI Consultants

Jaouad is een sympathiek en enthousiast persoon. Hij is een zeer bekwame verkoper, zeer betrokken en gefocust op het toevoegen van waarde voor zijn klanten.

Joelle Boersma - Co-Founder
Nielsen

Jaouad is erg goed in het vertalen van klantvragen aan de ene kant en het inzetten van oplossingen voor klanten aan de andere kant. Hij is absoluut een van de meest professionele sales professionals waarmee ik heb samengewerkt.

Berry Punt - Marketing Manager
Tiptel

Ik heb Jaouad leren kennen als een betrouwbaar iemand waar ik altijd een beroep op kon doen. Met zijn kennis van zaken en zijn goede mentaliteit stond hij altijd klaar voor zijn klanten. Jaouad heeft geen 9 tot 5 mentaliteit maar blijft altijd op zoek gaan naar de juiste oplossing en doet zelfs een stapje extra.

Marlon Deekman - Algemeen directeur
Telecombinatie

Ik heb het genoegen gehad om met Jaouad samen te werken bij een toonaangevende distributeur op de Nederlandse telecommarkt. Jaouad is een energieke en no-nonsense accountmanager die zijn klanten op de eerste plaats zet zonder zijn interne teams te vergeten. Hij maakte de weg vrij voor anderen om succes te boeken. Aan alle toekomstige collega’s van Jaouad; Geef hem dezelfde energie die hij jou geeft en jullie vormen een geweldig team!

Marcel Middelkoop - Senior Projectcoördinator
Telecombinatie

Jaouad is een prettig persoon om mee samen te werken. Met veel passie en energie gaat hij te werk en weet hierdoor mensen te enthousiasmeren en te overtuigen. Een betrouwbaar persoon waar je als collega altijd op kan terugvallen.

Antonio Sanches - Salesmanager