Over Ons

Mijn ondernemers droom

Ik begon mijn carrière tien jaar geleden, als een junior verkoper met een droom. In deze beginperiode heb ik het salesvak, met vallen en opstaan, onder de knie gekregen. In de jaren die erop volgden, heb ik een bagage aan kennis en ervaring opgedaan en mijn aanpak geoptimaliseerd binnen diverse commerciële rollen (zoals accountmanager, partnermanager en salesmanager) in uiteenlopende bedrijven en branches.

Het hoogtepunt van mijn carrière is echter de oprichting van Xpand Sales. Dit is de verwezenlijking van de droom die ik als junior verkoper al koesterde. Na jaren van schade, schande en onvergetelijke successen, heb ik mijn eigen unieke stijl in vorm gegoten en als blauwdruk gebruikt bij de oprichting van Xpand Sales. Met Xpand Sales ondersteun ik organisaties en ondernemers door middel van freelance/interim-opdrachten, die specifiek worden afgestemd op de unieke, vaak uitdagende behoeften van organisaties – van kleine eenmanszaken tot grote corporaties.

Bedrijfsprofiel

Als zelfstandig salesprofessional heb ik een passie voor het salesvak en hecht ik veel waarde aan mijn persoonlijke en professionele ontwikkeling. Continue groei is namelijk essentieel om succesvol te zijn in het salesvak.

Mijn specialisatie ligt in het behalen van salesdoelen en het werken met targets – altijd op zoek naar manieren om prestaties te verbeteren en innovatie in de aanpak te stimuleren. Dankzij mijn ervaring in diverse organisaties en branches, kan ik bijdragen aan het stroomlijnen en optimaliseren van jouw salesorganisatie en alle gerelateerde processen.

Als freelance professional word ik daarnaast gekenmerkt door mijn flexibiliteit, resultaatgerichtheid en uitstekende communicatieve vaardigheden. Ik ben verslaafd aan het opbouwen van sterke, duurzame klantrelaties en het sluiten van lucratieve deals die niets te wensen overlaten. Te allen tijde gedreven om klanten te helpen hun doelen te realiseren en non-stop op zoek naar nieuwe uitdagingen om mijn expertise te laten floreren.

Wat is dan mijn expertise precies? Ik ben zowel in de diepte als breedte gespecialiseerd op het gebied van sales, met een sterke focus op B2B consultative selling en solution selling. Mijn ervaring strekt zich uit over verschillende branches, waaronder media, (digital) marketing, adtech, SAAS (Software as a Service), DAAS (Data as a Service), telecom en IT. Binnen de diverse sectoren heb ik waardevolle kennis opgedaan en praktische vaardigheden ontwikkeld. Mijn brede achtergrond stelt mij in staat om organisaties te helpen hun verkoopstrategieën te optimaliseren en te groeien binnen de dynamische markten waar zij opereren.

Voor uitgebreide details over hoe mijn expertise jouw organisatie kan ondersteunen in groei en commercieel succes, nodig ik je graag uit om onze beschikbare diensten te bekijken. Hier vind je gedetailleerde informatie over de specifieke diensten die ik aanbied.

Ik ben ervan overtuigd dat mijn succes afhangt van het vermogen om waarde toe te voegen voor jou als klant. Ik ben toegewijd aan het helpen groeien van organisaties met behulp van mijn scherpe salesvaardigheden en ontoombare enthousiasme. Wellicht word ik daardoor vooral blij van samenwerkingen met mensen die ook groei, ontwikkeling en resultaten hoog in het vaandel hebben. Herkenbaar?